Гущеров съди пластичния хирург на Мара Отварачката!

Мара и Гущеров

Депутатското синче се дразнел силно от сравнението с женски полов орган  на устните на Мара Отварачката. Чашата преляла, след като нашата хубавица се класира в международен сайт за изцепките на пластичните хирурзи.

Г-н Християн Гущеров избеснял и се заканил да гони до дупка пластичните хирурзи, които  обезобразиха неговата изгора. Преди около две седмици чалгаджийката стана международно известна заради джуките си. Интернет маниаците дори сравниха устните на Мария с вагина, а според някои, българката била нажилена от оси.

Мара Отварачката

Всъщност това не е новост, отдавна хейтърите у нас се смеят на огромните устни на Отварачката. Но изпълнителката не е виновна, според мълвата навремето тя се е наблъскала с долнокачествен силикон, благодарение на него при брюнетката се е получил този вагинален ефект.

Мария

Марчето обаче охладила гнева му  като си признала, че никой не е сгафил с операциите, просто това, което е станало с устата й  е търсен ефект. Мария дори навила любимия си да не вдига скандал, защото се страхува, че набърквайки се в съдебни битки с пластичните хирурзи, нито един доктор след това няма да се навие да й направи каквато и да е била интервенция, споделят страховете близките на певицата.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zD97Ohz7LNk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *