ГЕРБ направи милионер Калин Сърменов

Калин Сърменов
Калин Сърменов

  Калин Сърменов може и да има артистични заложби, но два пъти по-голям е бизнес талантът му да движи успешни сделки. Актьорът, прочул се с ролята на Милото в сериала „Седем часа разлика“, е позлатен по времето на ГЕРБ. Фирмата му „Златен век“ с лекота печели някои от най-апетитните обществени поръчки. Калин се превръща в милионер.

Най-щедри към него са Министерството на земеделието и Министерството на околната среда и водите. За 4 години фирмата на актьора получава над 2 милиона лева за общо около 15 различни обществени поръчки.

Колеги на Сърменов още разказват за топлата му дружба със селското стопанство, покрай което печели луди пари, без да се превива над редосеялката. Така например, фаворитът на предишната власт с фирмата си „Златен век“ лесно печели обществена поръчка за организацията на празник на агроекологичния земеделски стопанин. Събитието минава успешно, екологичното земеделие получава своя купон, а домакинът на празника Сърменов прибира внушителните 334 хил. лева. Чистата му печалба от тази сделка е 120 бона.

Значително по-младата от него втора съпруга на Калин - Боряна, е широко скроен човек и приема философски секс авантюрите на съпруга си
Значително по-младата от него втора съпруга на Калин – Боряна, е широко скроен човек и приема философски секс авантюрите на съпруга си

Дори в момента Калин продължава да обира каймака от обществените поръчки. Плевенската община му плаща внушителните 65 хил. лева за четири часа актьорска работа. Милото влиза в ролята на Осман паша за възстановката на руско-турските военни действия край Плевен. Хората харесват играта му, а доскорошният шеф на Сатирата невъзмутимо прибира тлъстата пачка чрез своята фирма.

Финансовите потоци, които не пресъхват вече няколко години, дават достатъчно самочувствие на Сърменов да говори, каквото му е на сърцето, и така да се се изпокара с някои от колегите си. Не е тайна, че той е в открита война със Стефан Данаилов, когото в интервю нарича „въздух под налягане“.

„Винаги казвам това, което мисля. Чистата съвест помага за здравия ми сън нощно време. Вярно е, че въртя успешна фирма, но съм я изградил изцяло с мои усилия и идеи. Грижа се за сплотен екип от хора и те нямат причина да са недоволни от мен. Не съм печелил поръчки по втория начин и всеки изкаран лев е плод на общи усилия.

Щях да съм умрял от глад, ако трябваше да разчитам на хонорарите си от сериала „Седем часа разлика“ или от заплатата си като директор на Сатирата. Говорим за смешни пари“, категоричен е Калин Сърменов, за когото отдавна се знае, че е голям почитател на красивите жени.

Според слуховете колежките на Сърменов в сериала „Седем часа разлика" Бони и Алекс Раева не са успели да устоят на донжуановския му чар
Според слуховете колежките на Сърменов в сериала „Седем часа разлика“ Бони и Алекс Раева не са успели да устоят на донжуановския му чар

Още навремето Калин се произнася публично, че не може цял живот да е с една жена и не споделя библейското учение, че изневярата е божи грях. Сърменов твърди, че никога не е разочаровал сериозно жена. Дори успява да сприятели първата и втората си съпруга. „С първата ми жена Йоана създадохме прекрасно семейство, но после решихме, че ни е нужна промяна. Нямаше драма, просто така става понякога в живота. Втората ми съпруга Боряна израсна пред очите ми.

С нея се чувствам невероятно щастлив. Никога не ми прави скандали, не мрънка за глупости. Йоана и Боряна се разбират много. Понякога Йоанче-то идва вкъщи да помага за малката дъщеря“, разказва Калин Сърменов. Сегашната му законна половинка Боряна е със 17 години по-млада и явно няма нищо против страстните авантюри на съпруга си, за които се чува от време на време.

Влизането му в сериала „Седем часа разлика“ предизвиква сериозен интерес от страна на колежките му, ако може да се вярва на слуховете. Първата заподозряна е Алекс Раева, след това в полезренйето на клюкарите влиза и певицата Бони, но най-сериозна изглежда историята за интимните отношения между Сърменов и далеч по-младата актриса Лидия Инджова, нашумяла с ролята си в сериала „Недадените“.

С Алекс Раева
С Алекс Раева

Твърди се, че двамата са имали взимане-даване още преди да се засекат на снимачната площадка, а прохождащата актриса разчитала сериозно на стабилното мъжко рамо, за да върви напред в кариерата. Милото толкова бил хлътнал, че чак се навил да купи апартамент на красивата Лидия. Най-изненадващо спряганата за негова любовница не отрича твърденията и дори нарича далеч по-възрастния Сърменов – „гаджето ми“. Той естествено се осъзнава, че е стигнал твърде далеч и преминава в контраатака.

„Това момиче трябва ясно да разграничава приятелството и любовта. Това, че сме заедно на игралната площадка, не ни праща автоматично в леглото. Не съм купувал апартамент. Добро момиче е, но трябва да внимава какво говори пред приятели, защото в нашата страна лесно преиначават истината“, категоричен е Милото и все пак прави така очакваното признание.

„Ще излъжа, ако кажа, че не съм изневерявал. Няма как цял живот да не погледнеш чужда жена.

Осъзнавам, че и на мен са ми изневерявали, но никога не съм се правил на частен детектив. Нормално е, ако си свършил нещо нередно според общоприетите норми, да очакваш, че и на теб ще ти се върне по някакъв начин“, философски разсъждава Сърменов.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "ГЕРБ направи милионер Калин Сърменов"

  1. bitly.com   31.08.2021 at 12:44

    hello!,I really like your writing so so much! percentage we keep in touch
    extra about your post on AOL? I need a specialist
    in this space to solve my problem. May be that is you!
    Taking a look ahead to see you.

    Отговор
  2. scoliosis surgery your   06.09.2021 at 9:52

    Quality articles is the crucial to attract the
    viewers to pay a visit the web site, that’s what this web page
    is providing.

    Отговор
  3. ps4 games a   26.10.2021 at 12:19

    Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and
    you are just too excellent. I actually like what you have acquired here, really like
    what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of
    to keep it sensible. I can’t wait to read much more from you.
    This is actually a terrific site.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *