Галена: Ако бях разчитала на порното, да са ме забравили отдавна!

Галена

  Галена е бясна. Певицата е възмутена, че все още се говори, че дължи блестящата си кариера на порното с нейно участие. Звездата обидено заяви, че й е писнало да опровергава подобни твърдения. И все пак в яда си го направи отново.

„Голотата вече не е интересна. Това не е печелившо. Печеливш е талантът, сценичното поведение и много всеотдайна работа. Знам, че някои все още приписват кариерата ми на нещо, което се е случило преди, но с извинение, си скъсах задника от работа. Ако бях разчитала само на това, със сигурност вече никой нямаше да знае коя е Галена“, изригна преди дни звездата на „Пайнер“.

Хитовата изпълнителка определя порно клипа си като „лично нещастие“,
което е успяла да преодолее.

Мобилизирала се и се амбицирала да работи, за да сбъдне мечтите си. Признава, че е трудно да запази ентусиазма си. Понякога се чувствала изтощена. Изпитвала и вина, защото не може да бъде нонстоп до сина си. „Често Стефчо казва; „Мамо, дай да се обадим да не ходиш днес на работа“, смее се Галена. Певицата е категорична, че трудностите няма да я сломят. Напротив, ще продължи да работи с хъс, както досега. На това се дължат и успехите й, а не на парите на мъжа й Галин.

„Той не ми помага. Постоянните нападки, че всичко се дължи на него, ме обиждат. Това, че ми се получават нещата, не е заради парите.

Да, те са важни, но ентусиазмът, с който работя, и идеите, които имаме, няма как да се купят с пари. Никой не отчита, че работя много. Имам по 20 участия на месец. Ако нямах участия и си гледах детето, можеха да приписват на Галин успехите ми. Знам, че мога да разчитам на него, но не лежа на тази кълка. Галин си има бизнес, аз не го занимавам с моите неща. Той не знае какво съм снимала, колко ми струва един клип“, обясни Галена в интервю за светско списание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *