Гаджето на Русата Златка закъса за пари!

Златка Райкова Георги
Официалният приятел на Златка Райкова Георги Валентинов е намерил ново поприще за изява след като ангажиментите му в бойните спортове намаляха до минимум. ММА-боецът е бил забелязан в компанията на подозрителни господа докато провеждат тайна среща.

Сбирката се състояла в центъра на Пловдив в обект, който доскоро функционирал като нашумяло в града под тепетата кафене. След като заведението фалирало, то се превърнало в свърталище на мутри, коментират живеещите в квартала. Георги Валентинов бил фиксиран да пристига в черен джип, като стоял на пасажерското място.

Придружаващите го господа изглеждали твърде съмнително и след като в индианска нишка се придвижили до помещението, врътнали ключа и не го напуснали с часове. Говори се, че там се провеждали незаконни договорки и се обсъждали нелегални схеми за бизнес.

Русата Златка Георги

Дали гаджето на Райкова е пряк участник в тях или просто е охранител на някоя от по-големите клечки, не е сигурно. Факт е обаче, че Жоро го е закъсал финансово след няколкогодишното съжителство с плеймейтката. Първоначално Златка го раздавала скромна и успяла да го подведе, че не е типичната златотърсачка. Но впоследствие показала истинската си същност.

Недоволствала от апартамента, в който живеят, колата която кара и джобните, с които разполага. Славата на Валентинов в бойните спортове бързо го напусна и въпреки голямата финансова инжекция, която получи лично от премиера Бойко Борисов под формата на чек за 10 хил. лв. МММ-ецът не успя да запази челните си позиции в сферата. Първоначалната тръпка с Райкова бързо отшумяла и битовите им скандали надделели над любовта.

„Сензация.нет“ за пръв път разкри за пропукванията в отношенията на плеймейтката и мачото, както и за появата на нов неизвестен мастит бизнесмен, който към момента е спонсор на Златка и нейната марка за дрехи. Напоследък се забелязва, че Златка Райкова изкарва нови колекции само през месец, което се дължало на факта, че тайният й любовник е особено щедър към нея. Пък и сякаш случайно е собственик на фирма, произвеждаща висококласни платове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *