Виж как топят целулита и слабеят родните звезди!

Мартина Огнянова

  Зверски диети, съмнителни медикаменти и скъпоструващи терапии – това са само малка част от средствата, благодарение на които звездите от телевизионния екран изглеждат фини е във форма.

Чудодейното им отслабване често изглежда почти като магия. В повечето случаи обаче то не се дължи на упорито потене във фитнеса. Бла- годарение на малко известни и свръхмодерни терапии повечето известни успяват да направят буквално чудеса с външния си вид, без да си помръднат и пръста.

Половинката на най-известния шоумен у нас Слави Трифонов – Мартина Огнянова, се възползва с всичка сила от най-модерните достижения в салоните за красота. По два пъти на седмица тя се подлага на RF лифтинг.

Глория

Безболезнената манипулация представлява генериране на висока температура в най-дълбоките слоеве на кожата чрез радиочестотна електромагнитна енергия. Процедурата има доста добър ефект, но за съжаление е много скъпа. Едно третиране на участък от тялото струва от 30 лева нагоре, а за пълен ефект е необходимо третирането на поне четири-пет зони на тялото. По груби сметки излиза, че изгората на Трифонов плаща по стотина лева на посещение, което натрупва доста солена сума за месец.

Сред най-известните c ограничителните си хранителни режими е фолк певицата Глория.

Тя от години следи до грам какво хапва и по няколко пъти в годината ходи на изчистващи терапии при доктор Емилова. В резултат на строгите ограничения е стройна като фиданка. Единствената глезотия, която си позволява извън хранителния режим, е телешкото месо.

Азис

Азис, който напоследък отслабна драстично, се е запалил по биохраните. Певецът дори си поръчва продуктите от чужбина. Начинът, по който приготвя храната, също е специален – цели се не само добрият вкус, но и запазването на всички витамини и минерали. След като промени изцяло храненето си, Азис постигна доста хармонична и стегната фигура.

Примата на българската естрада Лили Иванова също е известна със спартанския си хранителен режим. Диетата й е доста специфична – сутрин изпива чаша топла вода на гладно. Закуската й представлява кафе с мляко. Основното й хранене за деня е към 4-5 следобед. Тогава тя си позволява попара със сирене или сухар с два белтъка. Лили Иванова не близва от години нито сол, нито захар.

Лили Иванова

Късно вечерта примата си позволява нещо леко за вечеря, като най много предпочита странната комбинация от карфиол с мед.

Фолк певицата Мария сваля килцата със салати и чай, а режимът й е копие на спазвания от Хайди Клум.

Аня Пенчева и Белослава не са почитателки на строгите ограничения в храната, нито пък имат желание да се потят във фитнеса. За да отслабнат, те се възползват от най-модерните достижения на науката. Става дума за така наречената хипокси

Ивана

терапия. Уредът представлява съчетание от удобно полунаклонено легло за горната част на тялото и стационарни „вело-педапи“, поместени във вакуумна кабина за долната част. По този начин при легнало положение и въртене не педалите налягането в камерата се променя ритмично. Това оказва огромен натиск едновременно на корема, бедрата, задните части, паласките и краката.

Уредите за стягане и отслабване са американски, а след процедурата се вижда точно колко пот е отделило тялото.

Аня Пенчева

Фолк певицата Ивана успя да стопи доста килограми чрез здравословно хранене, но без диети. Неин съветник е проф. Христо Мермерски, който има няколко книги, свързани със здравето, лечебните храни и народната медицина. Рецептата, която фолк дивата прилага, е уникална.

Тя комбинира нискомаслено кисело мляко – 2 процента, пектин на прах и канела, както и една-две лъжици смлени орехови ядки. В тези съставки са включени всички витамини, микро- и макро- елементи, аминокиселини и мастни киселини, необходими на организма. С тази рецепта организмът се пречиства от токсини, от тежки метали, както и от други натрупани вредни вещества.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *