Взривоопасно! Златка Райкова изля 900 кубика в новите си Бомби!

С умопомрачително големи бомби се сдоби Златка Райкова. Плеймейтката наля 900 кубика силикон в деколтето си.

За да се сдобие с зашеметяващите размери на бюста си, Райкова се подложила на две последователни операции само за месец.

Златка се появи за първи път публично с гигантските си придобивки на рождения ден на колежката си Светлана Василева.

Още по- шокиращ обаче се оказа фактът, че плеймейтката от Пазарджик се появи на партито без гаджето си Георги Валентинов.

Златка с рожденичката Светлана Василева
Златка с рожденичката Светлана Василева

Всъщност, двамата от известно време никъде не са се показвали заедно. Златка отново се движи с дамската си компания, като ходят заедно не само по заведени, но и по почивки.

Плеймейтката обаче не изглежда особено тъжна. Още повече, че още не може да се нарадва на нови си силикон. явно, Златка е решила да освежи външни си вид, тъй като ще се наложи да си търси ново гадже.

Но този път, едва ли ще си вземе момче от народа. През последните години Ракова се опитва да разработва своя модна марка, но среща доста финансови трудности. Златка не можеше да разчита и на половинката си Георги Валентинов.

Затова, в последно време красавицата се завърна към работата си като модел. Златка се снима в реклама за бързи кредити, както и във фотосесиите за своята модна марка, за да спести пари за модел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *