Бербатов удари джакпота – Фулъм му дават 5 милиона!

Facebook – ът на Бербо

От Фулъм Бербатов ще получава по 100 000 паунда на седмица, ако се присъедини към тях от Манчестър Юнайтед. Необходими бяха 8 месеца на шефа Мартин Джол да се свърже отново с Бербатов, когото докара в Англия преди 6 години.

Все пак им коства доста усилия да привлекат Бербатов, след примамливите предложения от Ювентус и Фиорентина. Фулъм плащат скромната такса от 4 милиона паунда, но Бербатов ще получава 5 милиона на година, което го прави най-високоплатеният играч в историята на отбора.

Само няколко дни преди това, те не успяха да убедят Муса Дембеле да остане с договор от 45 000 паунда на седмица. Джол подписа с Бербатов, когато беше шеф на Спърс, а неговият наследник Рамос го продаде на Червените дяволи за 30.75 милиона паунда през 2008 година.  Пред медиите Джол споделя, че на добрите играчи трябва да се плащат добри пари. Той е доволен, че е успял да привлече Бербатов след многото усилия, които е положил. Сега феновете на Фулъм ще бъдат щастливи, защото това е най-значимия договор в историята на отбора.

Димитър Бербатов

«За щастие Димитър може да отбелязва голове, а около него има и други добри играчи», продължава Джол. Бербатов беше в немилост на Олд Трафърд от миналия сезон. Въпреки това, през 2010-11 той отбеляза 22 гола, включително три хет-трика. Това е много добро постижение, според Джол и ако се погледне в международен мащаб, няма друг, освен може би Ван Перси, който за период от 5 години да има подобно постижение.

Сега Фулъм ще използват тези качества и ще станат много добър отбор в бъдеще. Джол е  говорил с Бербатов миналата седмица, той е бил добре, но малко притеснен, тъй като е пропуснал доста мачове.

Ако всичко е наред с медицинския преглед, той веднага ще излезе на терена.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Rt63U66NOaY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *