Анелия сочена за фаворит за тазгодишните награди на тв “Планета”

Анелия

  Годишните награди на телевизия „Планета“ всяка година изострят отношенията между певиците. Този път нещата съвсем загрубяха. За да няма скандали, от „Пайнер“ решиха да премахнат категорията „Изпълнителка на годината“, която е заменена с „Музикален идол на 2012-а“.

Според клюката Анелия е сочената за фаворит в поне една от най-важни категории. Цяла година тя работи усилено и хвърли десетки хиляди ловове за скъпи проекти. Успя да направи три хита, а в края на годината реализира и четвърти. Организира концерт в Зала 3 на НДК и отпразнува 10 години на сцената.

Заради всички тези успехи Анелия смята, че именно тя най-после е заслужила да бъде обявена за номер 1. Сигурен фаворит в категорията за албум е Емилия. Тя вече половин година провежда кампания, с която цели да грабне мечтаната статуетка.

В последните седмици обаче войната между нейните и феновете на другите певици, стана ожесточена. Нейният основен конкурент e Ивана.

За да няма прекалено много пренебрегнати сред топ имената, бяха създадени категории за баладичени дискотечен хит, както за най-добро представяне на клубна или голяма сцена.

Призове вкъщи се очаква да отнесат Андреа – за дуетен хит, Мария – за дискотечен. Кали – за баладичен, и Преслава – за песен на годината с „Лудата дойде“.

Голяма ще бъде конкуренцията за наградата за клип на годината. Анелия, Андреа и Галена вляха куп пари в своите номинирани проекти, но призът най-вероятно ще отиде при Андреа, чието видео „Лоша“ глътна колосален бюджет.

Покрай цялата истерия с наградите маргинални певици на „Пайнер“ избухнаха, че се чувстват пренебрегнати. Най-обидена е Траяна, която сподели че не разбира как трудът й не е оценен, независимо че е направила парче с румънския хитмейкър Кости.

По този повод брюнетката заяви, че обмисля да скъса с пеенето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Анелия сочена за фаворит за тазгодишните награди на тв “Планета”"

  1. МОНИКА   06.02.2013 at 17:05

    Aнелия е прекрасна-глас,визия,държание,интелект,излъчване-заслужава този приз!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *