Анелия пак иска Коко: Мартин Данона я завлече с пари, бизнесмен я пребиваше!

Анелия

  Анелия също няма късмет в нежните чувства. Любовта на живота й Коко Динев се разведе с нея, за да се ожени за колежката й Емилия.

След Коко изпълнителката на „Погледни ме във очите“ постоянно попада все на неподходящи мъже…

Според мълвата, един от тях й взе 40 000 лева, които все още не й е върнал. Това е бившият й любовник, Мартин Данона, разнасят клюкари.

Именно заради безпаричието й едва не се провалиха снимките на видеоклипа към песента „Яко ми действаш“, които се проведоха в Гърция. Положението бе спасено от майката на бившия й мъж Коко Динев. Именно тогава, бившата й свекърва финансира Анелия с няколко десетки бона.

Коко Динев

Но, опоменатите затруднения се дължаха както на каръщината на Анелия в любовта, така и на нейната наивност. По време на траялата няколко месеца връзка на Анелия с Данона, той намерил начин максимално да се възползва от доверчивостта й. И я придумал тя да му брои пари. Всъщност, в Пловдив се говори, че Марто Данона дължи пари дори и на белите гарги.

Когато изпълнителката му дала заема, той обещал, че ужким ще се издължи до стотинка най-много до една седмица. Взел каквото имало да взима – и изчезнал. Спрял дори да вдига телефона на гаджето си.

Накрая се наложи гардовете на Коко Динев да го търсят – и след като го откриха, последва „дружеска беседа“, след която Данона върна парите…

Но каръщината във връзките й с мъжете продължи да я следва. Анелия попадна на ревнивец, който май честичко й посягаше, мълвят злите езици. Нейни приятелки дори свидетелстваха по медиите за отоци под очите и насинени кълки от ритници и щипане.

Анелия и Мартин Данона

Разчу се, че ревнивият Отело е някой си Иван Д., който държал някаква пицария в столичен квартал. Той много се ядосвал, че Анелия навсякъде е известна, а него и клиентите му не го знаят кой е. Изкарвал гнева си от незавидното си положение над невинната певица. Казват, че пак трябвало да се намесва Коко Динев – и чудото станало!

Любовникът се появил при Анелия от хрисим по-хрисим, заявил, че повече няма да й се пречка в живота. Смирено й поднесъл пръстен с голям диамант в знак на извинение, голям букет и изчезнал вдън земя. Тоест, тя повече нито го чула, нито го видяла.

Мълви се, че пак бодигардовете на Коко Динев успели да налеят разум в главата на този объркан човечец… Но докога Коко ще вади Анелия от кашите, които тя така смело забърква? Времето ще покаже…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Анелия пак иска Коко: Мартин Данона я завлече с пари, бизнесмен я пребиваше!"

  1. баи бохос   16.04.2013 at 18:40

    baq ste zle. oshte 1woto izrechenie che se e razwel s neq, za da se ojeni za emiliq e pulna luja poneje s emiliq wuobshte ne sa jeneni. pulni intriganti

    Отговор
  2. Anibal   25.10.2021 at 13:30

    Hello, its pleasant post concerning media print, we all be familiar
    with media is a fantastic source of information.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *