Андреа трупа сланини заради липса на се*с!

Андреа

  Изгората на Кубрат Пулев яко се е окръглила и от стройните й и изящни форми почти няма следа, притесняват се нейни фенове.

В „Денсинг старс“ всички видяха едрите паласки и мощнrте бутове, които силиконката тресеше на сцената, и се чудеха това наистина ли е Андера.

След напускането на шоуто певицата изпаднала в истерия, заради начина, по който изглеждала на екрана, носи мълвата. Поп фолк дивата дори обвинила организаторите на предаването, че нарочно я окепазили като я давали в такъв ракурс, че да изглежда два пъти по-тлъста.

Почитателите на чалгата обаче са категорични, че цицорестата певачка наистина е качила няколко кила в повече, а зевзеци се кодошат, че прелестите й вече преливат от сценичните одежди и а-ха да изскочат от тях.

Андреа в "Денсинг старс"

Според сексолози, Андреа е надебеляла поради липсата на редовен полов живот, който е изключително важен за крепкото здраве и добрата физическа форма.

Гаджето на певицата – боксьорът Кубрат Пулев не веднъж е заявявал, че когато тренира усилено и му предстои важна среща, не мачка чаршафите с изгората си по няколко седмици. Случвало се е и по цял месец да не го правят, признава Кобрата.

„Може би Кубрат се готви за поредния си боксов мач и затова е загърбил креватната гимнастика с изпълнителката. Дано сексуалната суша по-скоро приключи, та Андреа да влезе във форма!“, стискат й палци любители на чалгата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Андреа трупа сланини заради липса на се*с!"

  1. SNEJJANKHA   08.05.2013 at 12:01

    Ama vie normalni li ste be hora ?! Mnogo si e dobre momi4eto … super jenstvena ! Kade gi vijdate tia tlastini ?!?!?! Ne moje taka da stresirate nito neq nito generalno momi4etata , znaete li izobshto kolko mnogo hora stradat ot anorexia i kolko statii kato tazi za izmisleni slanini vredqt na obshtestvoto ?!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *