Защо сестрата на Бионсе жеското ступа Джей Зи – основните версии /ВИДЕО/

След като рапъра Джей Зи позорно беше ступан от сестрата на съпругата си Бионсе – Соланж, се породиха множество слухове за жестокия семеен скандал.

Джей Зи веднага след побоя
Джей Зи веднага след побоя

Грозната сцена се разигра в понеделник в асансьора на хотел „Стандарт“ след важно светско събитие. Камерите запечатали как Соланж започва да блъска рапъра. Охраната на семейството бързо се намесила, но това изобщо не узапти малката сестра на Бионсе. Въпреки че беше задържана от бодигард, Соланж продължи да рита Джей Зи.

През цялото време Бионсе стои точно между двамата, но изобщо не се намесва. След като тримата излизат от хотела, Соланж се качва бързо в автомобила, който ги чака отпред. Джей Зи и Бионсе обаче са помолени да отидат в друга кола.

Джей Зи работеше с Риана
Джей Зи работеше с Риана

След скандалната си изцепка, Соланж изтри всички снимки със сестра си от инстаграм.

Засега има две основни версии, които се спрягат от медиите за грозния бой.

Според първата, причината за скандала всъщност е … Риана. Джей Зи решил да отиде на афтър партито, организирано от барбадоската секс бомба. Рапърът обаче искал да е сам, без Бионсе и сестра й. Това вбесило Соланж, тъй като Джей Зи и Риана бяха спрягани за любовници преди години.

Втората основна теза е, че малката сестра на Бионсе всъщност има проблеми с наркотиците и затова е толкова агресивна и неуравновесена.

Има и трета версия, която всъщност е доста налудничава – Соланж въртяла тайна любов доскоро със зет си Джей Зи, но той избрал съпругата и я изоставил.

Срамната сцена. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/kR4sssw_1jQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *