Вдовицата на Робин Уилямс съди децата му заради наследството

robin-williams-susan

Вдовицата на актьора Робин Уилямс, Сюзан, е завела дело срещу трите му деца от предишните му два брака: Зелда, Коуди и Закари. Причината за съдебната битка е наследството на холивудската легенда. Вдовицата обвинява децата на Уилямс, че взимат негови вещи, без нейното съгласие.

Няма и шест месеца от самоубийството на Робин Уилямс и вече започна ожесточена битка за наследството му. Сагата е започнала малко преди Коледните празници, когато вдовицата Сюзан е подала иска срещу децата на покойния си съпруг.

Уилямс се самоуби на 63 заради диагноза Паркинсон
Уилямс се самоуби на 63 заради диагноза Паркинсон

Робин Уилямс е направил няколко завещания, в които ясно посочва на кого какво оставя. Според децата на актьора, сега вдовицата му Сюзан се опитва да промени волята му. Третата и последна съпруга на Уилямс иска да получи семейното имение в Тибурон, Калифорния, където се обеси актьора.

В частта от завещанието си, посветена на Сюзан, актьорът посочва, че тя може да остане да живее в къщата, докато е жива. Сега обаче вдовицата настоява имението да й бъде прехвърлено. Освен това, забранява на трите му деца да взимат вещи на покойния им баща.

Робин Уилямс. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/uQrVf71NjyQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *