Ужас! Анджелина Джоли накара Децата си да Ядат… Паяци и Скорпиони! СНИМКИ+ ВИДЕО:

andjelina-detsa-6

Анджелина Джоли се оля с опитите си да се прави на добрата самарянка. Но най- лошото е, че използва и децата си за каузата.

В момента актрисата е в Камбоджа, заедно с децата си, където промотира новия си филм, вдъхновен от азиатската страна. Анджелина Джоли има много специална връзка с държавата. Най- голямото й дете Мадокс е осиновено именно от Камбоджа.

Анджелина дава пример на децата
Анджелина дава пример на децата

Азиатската страна е известна и със странните си кулинарни традиции, като готвенето и яденето на… насекоми.

andjelina-detsa-1

За да демонстрира, че нищо човешко не й е чуждо, Анджелина Джоли реши да покаже как може да приготвя и да яде паяци и скорпиони. Докато пържи буболечките, актрисата признава, че и друг път си е хапвала от местния деликатес.

andjelina-detsa-2

Най- фрапантният момент обаче е опитът й да накара собствениците си деца също да опитат от екзотичното мезе. Актрисата ги насърчава да си „хапнат паяче“, а малчуганите я гледат с ужасени очи.

andjelina-detsa-4
Само едно от децата се престраши да опита от специалитета на мама

В крайна сметка, само едно от тях се престрашава да опита от изпържените буболечки и споделя, че има вкус на чипс.

Анджелина Джоли се опитва всячески да си върне любовта и уважението на феновете и гилдията, след грозната саморазправа с бившия й съпруг Брад Пит.

Припомняме, че актрисата поиска развод с него, защото, по нейни думи, посегнал на едно от децата. Анджелина изпрати ФБР да проверят щателно Брад Пит дали злоупотребява с наркотици и алкохол. А актьорът беше временно лишен от родителски права над децата си, което го съсипа.

Оказа се обаче, че обвиненията на Анджелина са били напълно неоснователни, а тя се превърна в персона нон- грата в Холивуд. Брад Пит получи обратно родителските си права и вече може да вижда децата, когато пожелае.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *