Том Круз не се е срещал с дъщеря си Сури от 2 години

tom-cruz

Том Круз не се е срещал с дъщеря си Сури повече от две години. Причината актьорът да страни от собственото си дете е сциентоложката църква, която му забранява да я вижда, издават близки до звездата.

Преди три години бившата съпруга на Том Круз, Кейти Холмс, буквално избяга с дъщеря си на ръце от дома им. Актрисата светкавично покръсти малката Сури в католическа църква, за да потърси закрилата на общността. Причината за развода на Том и Кейти отново е сциентоложката църква.

Дъщерята на Кейти и Том е вече на 9 години
Дъщерята на Кейти и Том е вече на 9 години

Актьорът настоявал дъщеря им Сури да бъде записана в училището на сектата. Кейти Холмс обаче категорично отказа и избяга с детето си. Том Круз трудно преживя развода със съпругата си, която безспорно обичаше. Но заради отлъчването на дъщеря си от сциентоложката църква, актьорът няма право да се вижда с нея.

Сури е единственото биологично дете на Том Круз. Актьорът има две осиновени деца по време на брака си с Никол Кидман – Конър и Бела. Австралийската актриса не беше поканена на сватбата на осиновената си дъщеря Бела, която е ревностен член на сциентоложката църква. Причината е,че Никол Кидман се разведе с Том Круз именно заради несъгласието си с религиозните му възгледи. Така обаче актрисата загуби и контакта с двете си осиновени деца.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *