Скандал! Светът скочи срещу л*сбо клипа на Шакира и Риана

Шакира и Риана
Шакира и Риана

Новата песен на Шакира и Риана се върти вече от месец по телевизии и радиа, но никак не се харесва на почитателите им. Повечето от тях дори я наричат ле*бийска и обвиняват двете изпълнителки, че са залитнали по своя пол, за да се правят на интересни.

Шакира и Риана Крайните нападки стигнаха дотам, че клипът дори беше обявен, като неподходящ да се върти по телевизията, тъй като е опасен за децата. „Безсрамно ле*бийство, отвратително и гнусно“, бяха само част от коментарите на разярените фенове, които бойкотираха новия проект на любимките си.

В действителност във видеото има много моменти, които могат да скандализират пуританите – от развяването на полуголи з*дници, до откровено опипване между двете звезди. И ако това доскоро се приемаше за нормално за Риана, то почитателите на Шакира са вбесени, че певицата е тръгнала по този лековат път.

„Не й отива изобщо да се прави на ле*бийка. Още повече че всички знаят, че си има мъж и малко дете. Как ли те гледат на тези ласки с Риана?“, горещят се пуританите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o3mP3mJDL2k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *