Ще дойде ли Лана дел Рей в България?

Лана дел Рей
Лана дел Рей

Слух, че се готви концерт на Лана дел Рей в България в края на годината, тръгна усилено в промоутърските среди. Според мълвата супер звездата трябвало да има концерт у нас през ноември. Оказа се обаче, че клюката е силно преувеличена и на този етап не се предвижда престой на хладната красавица в Европа.

Лана дел Рей В действителност е имало запитване от 2 импресарски агенции, но хонорара, който са поискали мениджърите на Лана, е убийствен – близо 1 милион евро. Дел Рей изобщо не предвижда концертен тур в близко бъдеще.

Причината за това се оказа удивителна – хубавицата просто не може да пее! Оказа се, че въпреки невероятните си изпълнения на запис, на живо никаква я няма и не може да изкара дори 2-3 песни без плейбек. Вече няколко участия на Лана дел Рей в 2 клубовете в САЩ са минали катастрофално и тя дори е била освиркана. „Няма никаква вокална подготовка. Тя е студийна певица, но не може да пее на живо. Нужна й е поне 2-годишна работа с педагози, за да укрепне гласът й и да си изработи техника“, коментират експерти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/nVjsGKrE6E8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *