Шокиращ Обрат! Амбър Хърд Арестувана за Побой над Гадже през 2009!

djoni-dep-ambar-2

Появи се полицейски доклад, според който Амбър Хърд е била арестувана за упражняване на домашно насилие през 2009. Наскоро актрисата обвини съпруга си Джони Деп в същото, но се оказва, че самата тя е уличена като насилник.

30- годишната актриса е арестувана през 2009, след като ударила тогавашната си интимна приятелка Тася ван Ри.

Това се случило на международното летище Сиатъл – Такома на 14 септември 2009 г. Амбър сграбчила и ударила силно гаджето си по ръката, което довело до ареста й. На следващия ден била изправена на съд.

Тъй като и двете по това време живеели в Калифорния, Хърд се разминала само с предупреждение.

Амбър и Тася бяха гаджета 4 години
Амбър и Тася бяха гаджета 4 години

Докладът се появя ден, след като Амбър се срещна е известна адвокатка- феминистка, която да поеме бракоразводното й дело с Джони Деп.

Миналия месец Хърд подаде молба за развод с актьора след 15- месечен брак и поиска издръжка. Адвокатите на Деп обаче контрираха, че бракът е прекалено кратък, за да се налага подобна финансова мярка.

На следващия ден обаче, Амбър обвини Джони Деп в домашно насилие и пусна своя снимка, на която се вижда, че лицето й е насинено. Актрисата обвини съпруга си, че за 15 месеца брак, постоянно я тормозил физически и психически.

Ванеса Паради, която живя 14 години с актьора и му роди две деца, се изказа в негова защита и заяви, че никога не й е посягал нито вербално, нито физически.

В отговор на защитата на Паради, започнаха да изникват приятели на Хърд, които се кълнат, че са я виждали много пъти насинена от холивудската легенда.

Богатството на Деп се оценява на 400 млн. долара, като за Амбър може да претендира за около 90 млн., поливаната от приходите на актьора по време на брака им. Звездата от „Карибски пирати“ и актрисата нямат предбрачен договор и според законите на Калифорния, при развод едната страна може да претендира за половината от доходите на другия.

Преди връзката си с Джони Деп, Амбър Хърд е имала 4- годишна връзка с въпросната Тася ван Ри.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *