Шок! Рене Зеуегър си смени лицето!

rene-zeuegar-litse

Едва ли някой би предположил, че това е Рене Зеуегър. Шокиращият нов външен вид на актрисата втрещи не само Холивуд, но и света. И поставя много съществени и важни въпроси: Колко далече трябва да стигне човек, за да изглежда различно?

Очевидно Рене Зеуегър е стигнала прекалено далече. Носителката на „Оскар“ не признава, че новото й лице се дължи на пластични операции, въпреки че едва ли някой има съмнения по въпроса. Рене твърди, че вече живее много спокойно заедно със съпруга си, радва се на щастлив семеен живот и пр.

Като Бриджит Джоунс
Като Бриджит Джоунс

Истината обаче е, че по всяка вероятност се е подложила на серия тежки пластични операции, които буквално са променили лицето й. Не е отблъскващо. Просто прилича на друг човек.

Сериозната промяна се дължи на това, че актрисата е променила формата на очите си. Често медиите зад Океана са се шегували с това, че са мънички и присвити, но никой не е предполагал, че Зеуегър ще стигне толкова далече, за да ги промени.

Заедно със съпруга си
Заедно със съпруга си

Актрисата от две години не е снимала нови филми, за да има повече време за семейството си. Но сега въпросът е дали изобщо някой ще й даде роля, след като никой не свързва лицето с името Рене Зеуегър, а и пластиките вероятно ще ограничават и лицевите мимики.

Рене Зеуегър в „Чикаго“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/J-_HTUapDQo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *