Шок! Младата съпруга на Джони Деп поиска развод часове след смъртта на майка му!

djoni-dep-2

Актрисата Амбър Хърд шокира света като подаде молба за развод с Джони Деп. Едва 3 дни след смъртта на майката на актьора, младата му съпруга започна дело за разтрогване на брака им.

30- годишната актриса посочила в документите, че се развежда поради „непреодолими различия“ и поискала издръжка от съпруга си. Амбър Хърд вероятно ще претендира и за половината от богатството на 52- годишния Деп, което се изчислява на 400 млн. долара.

Актьорът и младата му половинка не са имали предбрачен договор, така че исканията й имат основание, коментират отвъд океана.

Майката на актьора почина на 81 години след дълго боледуване
Майката на актьора почина на 81 години след дълго боледуване

Според адвокатите на Джони Деп, тъй като бракът е продължил едва 15 месеца, Амбър Хърд няма основание да иска издръжка. Така или иначе, ако нямат предбрачен договор, се очаква тежка съдебна битка.

Най- шокиращото обаче е, решението на актрисата да подаде документите за развод едва 3 дни след смъртта на майката на Джони Деп.

Актьорът се венча за Амбър Хърд миналия февруари на собствения си остров. Заради младата актриса, Джони Деп се раздели с дългогодишната си половинка и майка на децата му Ванеса Паради. Актьорът и французойката бяха заедно цели 15 години, но нямаха брак.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *