Шок! Майли Сайръс яде гащите на феновете си!

Майли Сайръс сдъвка бельото на две свои фенки! Скандалната певица надмина и  най- смелите очаквания за турнето си. Всички предполагаха, че ще има много провокации и скандали, но едва ли някой си е представял, че   ще … лапа бельото на феновете си!

Майли втрещи и най- върлите си фенове преди дни, когато по време на свой концерт, вкара в устата си прашките на своя почитателка – при това употребявани. Скандалната певица вкара мръсното бельо в устата си и го сдъвка. Публиката в залата остана като гръмната. Гневни коментари засипаха Майли, но какво направи тя?

Изяде бельото на още една своя фенка! Палавата поп- принцеса явно е доволна от новата си провокация, защото дни след като изяде червените прашки, повтори номера си. Този път сеmaili-lapa-gashti показа по- „разумна“ или просто се е сетила, че гащите са употребявани, тъй като само стисна със зъби бельото.

Яденето на мръсни гащи далеч не е единствената провокация Майли Сайръс. Поп- мръсницата награби колежката си и близка своя приятелка Кейти Пери и й вкара език в устата по време на концерт.

На друга своя изява Майли пресъздаде на сцената секс- скандала с Бил Клинтън и Моника Люински като показа уменията си в оралната любов върху кукла на бившия американски президент.

Лудото турне на Майли Сайръс. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/knrdE6xksXA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *