Шок! Майли Сайръс чисто гола – с малко пяна по интимните места

maili-sairas-gola-2

Чисто гола и покрита с пяна лъсна отново Майли Сайръс. 22- годишната звезда се върна към провокациите, след кратко затишие.

Скандалната тийн звезда щедро разкри и най- малките детайли от голото си тяло. Само дни преди да цъфне гола голеничка, Сайръс отново се забърка поредния скандал, този път с наркотици.

Хана Монтана, от едноименния сериал на Дисни, публикува свои снимки в социалните мрежи, на които показва как свива цигара с марихуана и после я пуши. Майли коментира, че посегнала към наркотика, за да си успокои нервите, след като за трети път в рамките на няколко седмици обрали дома й.

maili-sairas-gola-1

Освен с провокациите си в социалните мрежи, Сайръс е известна и с шокиращото си поведение на сцената. По време на концертите си певицата не се срами да мастурбира на сцената, да позволява на феновете си да я опипват и дори да си слага в устата нечие бельо.

Скандалното й поведение съсипва личния й живот. Голямата й любов, актьорът Лиам Хемсуарт, развали годежа си с нея, след скандалното й участие на МТВ наградите преди две години.

Сега Майли Сайръс има връзка с Патрик Шварцнегер, син на Арнолд Шварцнегер. Говори се, че семейството на момчето го заплашило с лишаване от наследство, ако не се раздели с пакостливата си приятелка.

Майли Сайръс. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/LfcvmABhmxs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *