Шок! Годеникът на Боби Кристина я убил по невнимание!

bobi-kristina-saprug

Годеникът на Боби Кристина й дал коктейл от дрога, след което я сложил във ваната с лицето надолу. Ник Гордън, който е осиновен син на покойната Уитни Хюстън и Боби Браун, ще бъде съден за причиняване на смърт по невнимание.

Тези твърдения бяха допълнени към иска срещу годеника на Боби Кристина и хвърлят изцяло нова светлина върху случая. Според новите обстоятелства около трагичната смърт на дъщерята на Уитни Хюстън, във фаталната нощ двамата се скарали много жестоко. Ник бил дрогиран и пиян. Обвинил Боби Кристина в изневяра.

bobi-kristina-koma

Накрая напрежението спаднало и Ник Гордън дал на годеницата си да пие коктейл от различни видове дрога и алкохол. След това я сложил във вана със студена вода и излязъл.

В къщата на дъщерята на Уитни е имало и други хора. Именно един от гостите я открива известно време след това във ваната и започва да прави опити да я свести. Вече обаче е късно.

Когато Боби Кристина постъпва в болница, лекарите установяват, че е получила необратимо мозъчно увреждане. В съдебния иск се твърди, че то е следствие от действията на годеника й Ник Гордън.

Младият мъж вече е подведен под отговорност за други престъпления спрямо Боби Кристина – побой, кражба, тормоз и пр. Ник Гордън е в тежко психическо състояние вследствие на трагедията и последвалите обвинения. Дори е опитал да се самоубие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *