Шок! Доктор Шепърд аут от „Анатомията на Грей“

derek

Тежък удар за феновете на „Анатомията на Грей! Доктор Дерек Шепърд умира в последния епизод от 11 сезон!

В основата на един от най- известните сериали по света през последните десет години е именно любовната история между доктор Шепърд (Патрик Демпси) и доктор Мередит Грей (Елън Помпео). Защо продуцентът и главен сценарист на сериала Шонда Раймс е взела толкова скандално решение, тепърва ще се изяснява.

derek-meredit

Самият актьор Патрик Демпси коментира, че не е предполагал какво се готви за героя му в края на сезона, докато не прочел сценария. В последния епизод от 11 сезон героят му спира с автомобила си, за да спаси пострадали от катастрофа, но го блъска камион. Закаран е в болница, където лекарите допускат серия от грешки и се налага да бъде включен на животоподдържащи системи. Съпругата му Мередит накрая решава, че трябва да ги изключи.

Напускането на Демпси е още по- странно, тъй като актьорът има подписан договор за още два сезона на култовата поредица. Заедно с екранната си партньорка Елън Помпео са едни от най- скъпоплатените актьори в телевизията.

Така, Патрик Демпси стана поредната звезда, която изгуби „Анатомията на Грей“. В края на миналия сезон сериала напусна Сандра О. През годините си тръгнаха и звезди като Катрин Хийгъл и Исая Уошингтън.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *