Шок! Джанет Джексън си взе бебето и избяга от катарския си съпруг!

djanet-djakson-1

Джанет Джексън избяга от катарския си съпруг, само 3 месеца след като му роди син.

Поп дивата напуснала къщата му в Лондон, заедно с бебето, преди повече от месец. А на общия им апартамент в Ню Йорк поръчала да подменят ключалките, така че той да няма достъп до жилището.

Най- малката сестра на покойния Майкъл Джексън кри години наред отношенията си с милиардера Висам ал Мана. Двамата дори се венчали на тайна сватба, за която никой не предполагаше, извън семействата им.

Истината излезе наяве едва миналата година, когато стана ясно, че 50- годишната поп легенда е бременна с първото си дете.

djanet-djakson

Стана ясно също, че Джанет е приела исляма. Певицата много често започна да се появява с хиджаб, както и да носи традиционни за религията широки дрехи.

Проблемите между Джексън и катарския милиардер вероятно са започнали по- отрано. Най- вероятната причина е желанието на съпруга на поп легендата детето им да бъде възпитавано според строгия мюсюлмански канон.

Това вероятно е изплашило певицата и малко след раждането на бебето Джанет е взела най- крайното решение – да напусне съпруга си и да се разведе с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *