Семейни скандали на погребението на Боби Кристина

bobi-kristina

Дори смъртта на Боби Кристина не успя да помири семействата Хюстън и Браун. Погребението на 22- годишната дъщеря на Уитни стана поредната сцена на сблъсъка на двата рода.

Траурната церемония беше организирана от една от лелите на младото момиче – Пат Хюстън. Идеята беше да не прилича на погребение, а на тийнейджърски рожден ден. От фамилията на Боби Браун обаче не бяха никак доволни от решението. Това довело до скандал между двете лели на Боби Кристина – Пат Хюстън и Лола Браун. Вследствие сестрата на Боби Браун, Лола, беше изгонена от церемонията.

bobi-kristina-koma

По време на поклонението, двете семейства се постараха да не се засичат. Мнението на Боби Браун за погребението на дъщеря му изобщо не е било търсено от никого. Певецът беше придружен на тъжното събитие от новата си съпруга, която наскоро му роди и дете. След поклонението рапърът е получил нервен срив, съобщават медиите.

Годеникът на Боби Кристина, Ник Гордън, не е бил допуснат до траурната церемония. Младият мъж, който е осиновен от Уитни и Боби Браун, написа прочувствено писмо с молба да му бъде позволено да се сбогува с покойната, но така и не получи отговор.

Боби Кристина ще бъде положена до гроба на майка си Уитни Хюстън, след като бъде кремирана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *