САЩ гонят Денис Родман

Денис Родман
Денис Родман

Скандалният бивш баскетболист Денис Родман ще си почине от светски изяви през следващия месец. Спортистът, който преди година дойде и в България, за да участва в „Къртицата“, бе приет за лечение в клиника за алкохолици.

Баскетболистът тикнат в клиника за алкохолизъм след скандала с Ким Чен Ун
Баскетболистът тикнат в клиника за алкохолизъм след скандала с Ким Чен Ун

„Количествата алкохол, които изпива, се увеличиха напоследък. Казах му колко съм загрижен и той сам реши да отиде на рехабилитация. Избра 30-дневна програма, с която ще пребори зависимостта си“, обясни агентът на негъра Дарън Принс.

В последно време 52-годишният спортист скандализира сънародниците си с честите си пътувания до Северна Корея. При една от визитите си той направи скандално изказване – че американецът, който лежи в тамошен затвор от 2012-а, вероятно си е заслужил 15-годишната присъда. По-късно се извини на семейството на Кенет Бей, като се оправда, че е дал интервюто стресиран и под въздействието на алкохол и наркотици.

„С гостуванията си при Ким Чен Ун Родман отвлича вниманието от жестокостите на режима в Пхенян“, гневят се демократично настроените американци. Според запознати обаче истината е друга. Родман е бил натиснат от американското правителство да се извини на нацията, за да не бъде обвинен в национално предателство и агенти на ФБР да го арестуват за притежание на наркотици.

„Той жестоко оплеска пейзажа. Рискува наистина да бъде изгонен от САЩ йли да го арестуват по стари обвинения за наркотици. Затова сега тиражират версията, че едва ли не нямал спомен какво е правил заради алкохола“, коментират приятели на Родман пред американските медии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *