САЩ гони с черен печат Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър
Джъстин Бийбър

Канадската супер звезда Джъстин Бийбър засега минава метър и избягва ударите на закона въпреки зулумите си. В най-скоро време обаче късметът на певеца може да му изневери и той да влезе в затвора. След като наскоро атакува съсед с яйца, Бийбър попадна в криминалните хроники на медиите и с друга издънка. В дома му бяха открити около 100 г наркотици, заради които бе арестуван един от приятелите му – рапърът Лил За.

Случката се разиграла само ден след като срещу канадеца били отправени обвинения за нападението с жълтъци и белтъци. В жилището на певеца пристигнали униформени полицаи, за да претършуват хладилника.

Джъстин Бийбър Те искали да проверят дали черупките от яйцата по врата на съседа са същите, като тези в кухнята на Джъстин.

Докато ровели във фризера, ченгетата се натъкнали на пакет с дрога. Оказало се, че наркотиците са екстази, собственост на Лил За. Рапърът тутакси бил арестуван, а обискът продължил. Малко по-късно полицаите открили и марихуана.

Когато представителите на реда дошли в дома на Бийбър, домакинът отсъствал. Според запознати той знаел, че ще го навестят униформени и предвидливо напуснал града. Така с обвинение за притежание на наркотици се сдобил само Лил За.

Седмица по-късно обаче Джъстин все пак влезе в ареста на Маями, Флорида. Обвиненията към него били, че в състояние на алкохолно опиянение е участвал в автомобилна гонка. По този начин певецът заплашвал да нарани друг шофьор или пешеходец.

Междувременно срещу него има петиция от американски граждани, които настояват Бийбър да бъде депортиран от страната заради непрекъснатото му нарушение на обществения ред и закона. Ако бъдат събрани 100 000 подписа, съдът ще разгледа молбата и е твърде възможно Джъстин да бъде екстрадиран обратно в Канада и да получи черен печат за САЩ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/4GuqB1BQVr4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *