Робин Уилямс се самоубил, защото бил болен от Паркинсон

robin-williams

Робин Уилямс се самоубил заради диагноза Паркинсон, а не защото отново е посегнал към алкохола, разкри съпругата му Сюзън Шнайдър.

Страшната диагноза легендарният актьор научил няколко месеца преди да сложи край на живота си. Лечение за Паркинсон няма. Болните се влошават постепенно, като се стига до липса на контрол върху мускулите.

Тежката новина се отразила много зле на актьора. Уилямс потънал в дълбока депресия. Бил съкрушен, че след няколко години няма да може повече да се снима. Затова решил да сложи край на живота си.

dautfaiar

Гениалният Робин Уилямс се обеси с колан в дома си в Калифорния. Тялото му било открито чак след 12 часа, когато дошъл асистентът му. Съпругата му Сюзън изобщо не разбрала какво се е случило. Излязла, като си мислела, че мъжът й спи, както обикновено.

Смъртта на Робин Уилямс потресе целия свят. През годините актьорът не е крил, че има проблеми с алкохола и дрогата. Комикът не близвал в продължение на 20 години, но през 2003 отново посегнал към чашката.

През 2009 Робин Уилямс е опериран заради проблеми със сърцето. Оттогава решава коренно да промени живота си и никога повече да не употребява забранени вещества. Въпреки това, влиза от време на време в клиники за рехабилитация. Причината обаче е депресията.

Почивай в мир, Робин Уилямс! Виж видеото:
http://youtu.be/j1uWvvMsL5w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *