Прокурор погна Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър
Джъстин Бийбър

Любимецът на тийнейджърите по цял свят Джъстин Бийбър за пореден път изпусна нервите си. Канадецът изля агресията си срещу съсед в предградието на Лос Анджелис Калабасас, което може да му струва солидна глоба. Не е ясна каква е причината за скандалното поведение на певеца, но грозната му постъпка е факт и възмущава журналистите, властите и обикновените хора в Америка.

Джъстин Бийбър ВИП хулиганът навлязъл в имота на комшиите и започнал да замеря външната врата на дома им с яйца. Чул шума, собственикът ка къщата излязъл на балкона и видял какви ги върши изпълнителят. Стопанинът успял да заснеме зулума на видео, като от лентата става ясно и как двамата с Джъстин си крещят в продължение на 30 секунди.

От прокуратурата вече могат да обвинят Бийбър в хулиганство, защото разполагат със записа. В Калифорния нанасянето на вреди за повече от 400 долара се смята за углавно престъпление, а щетите по замеряния с яйца имот възлизат на по-голяма сума.

„Джъстин много пъти се е подигравал със закона, но този път го пипнахме. Сега имаме достатъчно доказателства, за да повдигнем обвинение“, коментират магистрати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/4GuqB1BQVr4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *