Памела Андерсън се венча за бившия си

Памела Андерсън и Рик Соломон
Памела Андерсън и Рик Соломон

Памела Андерсън отново стана булка. Бившата плеймейтка и звезда от сериала „Спасители на плажа“ сама си призна, че наскоро се е омъжила за 4-ти път. Тя минала под венчило с един от бившите си съпрузи – Рик Соломон.

Някогашната сек*бомба разкри своя нов семеен статус на специална гала вечеря, организирана в Хаити от Шон Пен. Там Пам сияеше от щастие, а на ръката й блестеше огромен диамантен пръстен и брачна халка. Бижутата провокираха журналистите да я разпитат дали не се е омъжила повторно за Рик, с когото бе неразделна в последно време.

Пам получи голям диамантен пръстен от съпруга си, за когото се омъжи за втори път
Пам получи голям диамантен пръстен от съпруга си, за когото се омъжи за втори път

„Да, оженихме се и сме много щастливи. Нашите семейства също се радват. Това е най-важно и значимо за нас“, сподели блондинката.

Неин съпруг №1 е барабанистът на „Мотли Крю“ Томи Пий. От брака й с него се родиха две момчета и една п*рно касета която затвърди мястото на плеймейтката в мокрите сънища на милиони мъже по света.

Отношенията на Пам и музиканта често излизаха извън границите на разумното и след няколко десетки побоя и одобрявания двамата сложиха край на семейния си живот. Няколко години по-късно сек*бомбата се омъжи за друг скандален рокаджия – Кид Рок. И с него обаче не й бе писано да изкара дълго.

След 2 неуспешни брака зад гърба си Андерсън се запозна с покер играча Рик Соломон. Последва бърза сватба в Лас Вегас и още по-бърз развод. През лятото на 2013 година обаче двамата отново започнаха да се виждат и да търкат едни същи чаршафи.

Интимният живот на Рик Соломон е не по-малко скандален от този на Памела. Преди да се ожени за плеймейтката, покериграчът имаше 2 брака зад гърба си.

Той бе женен за актрисите Елизабет Дейли и Шанън Дохърти.

За най-голяма популярност на Рик обаче допринесе неговата връзка с Парис Хилтън през 2003 г. Сек*уалните му приключения с наследницата на прочутата хотелиерска династия излязоха на видео, като п*рно записите станаха публични благодарение на картоиграча.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *