Орландо Блум нашамари Бийбър

biibar-blum

Жесток скандал, който едва не завърши с бой, спретнаха Орландо Блум и Джъстин Бийбър в тузарски ресторант на остров Ибиса. Охранителите на заведението едва успяха да разтърват двете звезди, преди да са захвърчали крушета. А записът от грозната сцена вече обиколи света.

Какво всъщност се е случило между Блум и Бийбър? На излизане от заведението тийн идолът подхвърлил реплика на Орландо Блум. Актьорът побеснял и скочил върху Бийбър. Само намесата на охраната успяла да спаси младия певец от шамарите на актьора от „Властелина на пръстените“. Скандалът се разиграл пред очите на още много звезди, който същата вечер били в заведението, като Пи Диди, Парис Хилтън, Леонардо Ди Каприо.

blum-biibar

Според очевидци, Бийбър подкачил Орландо Блум по болна за него тема: бившата му съпруга Миранда Кър. Клюката носи, че младокът преди време флиртувал с красивата манекенка.

Орландо Блум пък беше спряган за новото гадже на Селена Гомес, след поредната й раздяла с Джъстин Бийбър.

Скандалният тийн певец обаче не миряса след скандала в Ибиса. В профила си в Инстаграм Бийбър продължи да се гаври с Блум, като публикува негова снимка, на която плаче.

Скандалът между двете звезди. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/0jVWcr9Llmc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *