Олимпийски спортистки шокираха Сочи с гола фотосесия! Виж яките снимки:

голи спортистки сочиОлимпиадата в Сочи ни поднася все повече изненади. След невероятното начало и лекия гаф с картата на България, сега олимпийските игри се прочуха и с 2 полски спортистки, които 4 месеца преди олимпиадата в Сочи направили шокираща гола фотосесия, за да финансират своята подготовка.

Аида Белла и Марта Войчик са състезателки по шорттрек и в момента не попадат в топ 40 на световната ранглиста, но при малко по-активни тренировки, имат пълните шансове да се представят подобаващо.

Двете полякини признават, че Олимпиадата била сред техните най-съкровени мечти, затова направили всичко по силите си, за да се представят добре в Сочи. Е, явно наистина са готови на всичко, щом се съблякоха в името на тази кауза. Русокосите красавици направили уникална фотосесия за реномираното списание “Playboy”, а парите изхарчили за тяхната сочи голи моделкиподготовка.

„За съжаление, шорттрекът не е сред популярните спортове в Полша. Ние обаче много искаме да спечелим медал на олимпийските игри”, признава Аида Белла. Фотосесията е от ноември месец миналата година, но феновете на “Playboy” все още я помнят, а това пък се отрази добре за полските изкушения, които вече са на Олимпиадата в Сочи и очакват своят звезден миг.

Подвигът на блондинките показва, че няма невъзможни неща и всички мечти могат да бъдат сбъднати с малко повече старание и креативни идеи.
ОЩЕ СНИМКИ:
голи полякини сочи
goli-sochi4

гола полякиня

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *