Ник Кенън иска да вземе децата от Марая Кери

Поп дивата Марая Кери се закани да стъжни живота на вече бившата си половинка Ник Кенън. От своя страна, Кенън също няма кротко да търпи изцепките на Марая, както по време на семейният им живот. Очертава се тежък развод и битка за милиони.

maraq-keri-razvod

Оказа се, че семейството на Марая Кери и Ник Кенън се е разпаднало преди няколко месеца. Оттогава двамата живеят по отделно, като децата са при певицата.

Причината за развода е постоянната ревност на Кери към съпруга й, който бил подлаган на нечовешки тормоз от страна на поп легендата. Съмненията на Марая във верността на половинката й граничели с параноята и често прераствали в шумни скандали.

maraq-deca

Въпреки че Ник Кенън няма право да коментира развода с поп иконата, заради предбрачно споразумение, певецът щял да се бори със зъби и нокти за децата си – близнаците Марокан и Монро, който вече са на 3 години, твърдят източници от обкръжението на певеца.

Кенън се притеснявал за емоционалната стабилност и психиката на децата, заради влиянието на лабилната им майка. Според него, изблиците на Марая Кери вече са започнали да дават отражение върху развитието на децата.

Освен проблемът с попечителството, бившата двойка има да поделя и много милиони.

Марая Кери. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/oe1wtkkt9-E

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *