Мел Би от „Спайс Гърлс“ се развежда със съпруга си насилник, но ще му плаща тлъста издръжка!

mel-bi-1
Мел Би на сцената със синини от поредния побой

Мел Би от Спайс Гърлс трябва да плаща месечна издръжка на бившия си съпруг Стивън Белафонте, който я пребивал редовно в продължение на 10 години.

Певицата беше осъдена в Лос Анджелис да му дава всеки месец по 40 000 долара, за да си покривал разходите за наем, храна и битови нужди. Освен тази издръжка, спайската трябва да плати и разноските по делото за развода им, които са на стойност 140 000 долара.

Пред съда продуцентът Стивън Белафонте заявил, че останал без пари, след като певицата го изгонила от къщата им. А заради скандалите около развода им, загубил няколко проекта, които щели да му донесат добри приходи.

Бракът на Мел Би с холивудския продуцент бил пълен кошмар. Той я пребивал редовно, а за нараняванията й свидетелстват нейни колеги, сред които и Шарън Озбърн, с която бяха жури в риалити шоу. Често й се налагало да ходи на работа със синини по тялото, които не оставяли незабелязани от околните.

mel-bi

Жестокостта му обаче ескалирала с течение на времето. Опитала се един- единствен път да се обади в полицията, но тогава той я пребил и заключил в стаята. Затова тази година, след поредния побой, тя решила, че не може повече.

Малко след като Мел Би разкри истината за брака си с Белафонте, бившата бавачка на семейството заведе дело за сексуален тормоз срещу… нея. Тя твърди, че спайската я принуждавала да правят тройка с мъжа й. Мел Би пък заяви, че бавачката забременяла от съпруга й и той я принудил да абортира.

Обвиненията на Мел Би срещу Белафонте обаче не са прецедент. Бившата му съпруга също се опитала да го съди за физическо насилие, но тогава отървал затвора, защото е записал на терапия.

В крайна сметка, спайската е на ръба на фалита след прескъпото си бракоразводно дело. Освен това, тя трябва да издържа и трите си деца, като най- малкото е на 5 години и е от брака й с Белафонте.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *