Мания за отслабване уби дъщерята на Боб Гелдоф

Тялото на младата Пийчис Гелдоф бе открито в понеделник в къщата й  във Великобритания. Когато лекарите пристигнали установили, че смъртта е настъпила и вече е късно за каквито и да било опити за указване на помощ. Какви са обаче причините, за да се случи тази ужасна трагедия, не могли да установят.

piichis-geldof

Според журналисти и познати на 25 – годишната Гелдоф,  тя винаги изглеждала здрава, даже малко пълничка. Година след това напълно се променила. Пред медиите се хвалела, че сваляла по 5 килограма на месец благодарение на зеленчукова диета, която спазвала. Докато била подложена на този хранителен режим единственото, което приемала било прясно изцеден зеленчуков сок по няколко пъти дневно. Това обикновени трае около месец – споделяла

Боб Гелдоф на сватбата на Пийчис
Боб Гелдоф на сватбата на Пийчис

Пийчис.Въпреки че многократно била предупреждавана от британски диетолози, че този режим е убийствен и крайно нездравословен тя не послушала съветите им.

Според специалистите,  когато отслабването става много бързо освен, че се топи мускулната маса,  човек може да си навлече проблеми със сърцето, със стомаха и много други вътрешни органи.

Дали наистина младата дама е станала жертва на манията си за отслабване все още не е установено. Според полицията смъртта й  е внезапна и не може да се намери никакво обяснение за нея. Те дори претърсили къщата и, но там не намерили нито наркотици, нито каквото и да било, което да бъде причина за тези фатални последствия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *