Мъка! One direction се разделят!

2015 Billboard Music Awards - Red Carpet

Шок и ужас за феновете на One direction! Момчешката банда обяви, че излиза в почивка за една година, като ще се съсредоточат върху солови проекти. Това на практика означава, че групата се разпада.

Последната изява на One direction ще се състои на 31 октомври. Феновете на групата по целия свят са в шок от новината. Разпадът на момчешката банда обаче започна още преди няколко месеца. През март Зейн Малик обяви, че напуска групата.

one-direction

Като причина за напускането на певеца беше посочено, че не може да се справи със стреса от ангажиментите на бандата. Имаше и слухове, че напуснал заради гадже, но едва ли са особено достоверни. Около него на няколко пъти е имало скандали, свързани с алкохол и наркотици.

One direction са сформирани като група през 2010 за седмия сезон на Х- фактор Великобритания. Момчетата се явяват първоначално по отделно, но по идеята на журито ги обединяват в група. Групата завършва на трето място, но подписват договор на стойност 2 млн. паунда с продуцента и основател на предаването – Саймън Кауъл.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *