Майли и Кейти Пери се мляскат на концерт!

Чували сте го и преди: Кейти Пери целуна момиче и много й хареса.

maili-keiti

Но в събота вечер известният рефрен от първия хит на певицата се превърна в реалност – Кейти Пери и палавата й колежка Майли Сайръс сляха устни в изкусителна целувка.

Мляскането на известните поп- принцеси смая не само феновете на бившата Хана Монтана, но много холивудски звезди, които също гледаха шоуто й в Лос Анджелис. Сестри Кардашиян, Хилъри Дъф, Никол Ричи и Кристина Агилера бяхаmaili-lapa-gashti сред ВИП- публиката на събитието.

Турнето на 21- годишната Майли Сайръс се превърна в хита на сезона. Певицата показа точно, това което всички очакваха, скандално и откровено мръснишко на моменти шоу. Като са започне от костюмите и се стигне до пародия на Моника Люински и Бил Клинтън.

Но и това не е достатъчно провокация според стандартите на Майли. Певицата скандализира преди дни отново света, като си сложи в устата прашки на своя фенка. Разбира се, след откровено гнусната сцена, много майки се заканиха, че няма да водят децата си на концертите й, но пък със сигурност се е вдигнала възрастовата граница на феновете й.

Майли се хвърля и си завира езика в устата на Кейти Пери. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dsSTSGppTqk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *