Мадона пак заби младок

Мадона с поредното младо гадже - Тимор Стефънс
Мадона с поредното младо гадже – Тимор Стефънс

Мадона е тигрица в леглото дори на 55. Как иначе да си обясним факта, че й налитат все мъже, които могат да са й синове. Само месец, след като певицата скъса с доста по-младия от нея танцьор Брахим Зайбат, тя омая 26-годишния Тимор Стефънс.

Новият на звездата е със същата професия като бившия й – има собствено студио за танци и балет. Доскоро името му беше известно само на колегите му, но от седмица е свръхпопулярен заради отношенията си с Мадж.

Тимор Стефънс
Тимор Стефънс

Любопитно е, че самият Тимор побърза да афишира връзката си с певицата, като постна в интернет няколко снимки с нея и 13-годишния й син. Кадрите са от пътуването им в Швейцария в края на декември. В Европа Мадж завела Тимор на новогодишното парти на Рудолф Валентино. Представила го на приятелите си и ги уверила, че той се разбира чудесно с децата й.

„Една от причините Мадона да го харесва толкова е, че той се държи страхотно с рожбите й. Тя не е от хората, които ще коментират това на глас по усмивката на лицето й всичко си личи“, разкриват близки на певицата.

3-годишната връзка с бившия си приятел Брахим Мадона приключи в началото на декември. Сега младокът е във Франция, където участва в местното издание на риалити шоуто „Денсинг Старс“.

В първите дни след раздялата Мадж се обърна за утеха към някогашния си съпруг Шон Пен. С негова помощ певицата преживя по-лесно разлъката със Зайбат и намери сили да продължи и занапред бурния си любовен живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/EDwb9jOVRtU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *