Мадона обвинена в расизъм

Синът на певицата (в средата) с бутилка алкохол
Синът на певицата (в средата) с бутилка алкохол

Мадона бе обвинена в расизъм. Звездата, която се е въргаляла в леглото с мъже от всякакви етноси, се превърна в мишена на борци против дискриминацията заради свой интернет постинг в социалната мрежа „Инстаграм“.

Миналия уикенд певицата пусна снимка на 13-годишния си син Роко на тренировка по бокс. А под кадъра написа: „Никой не се закача с Мръсния сапун!“ и „Мама обещава да те нокаутира, негър!“. Думите й бяха изтълкувани като опит да се заяжда с тъмнокожите и предизвикаха много брожения. Наложи се тя да иска прошка.

Мадона
Мадона

„Съжалявам, ако съм обидила някого с употребата на „негър“ и „мръсен“. Това въобще не беше със замисъл на расистка обида… Уви, няма начин да се оправдая, но искам да се знае, че аз не съм расист. Всичко стана спонтанно. Беше като миловидно обръщение към моя син, който е бял. Простете ми, ако съм оставила погрешно впечатление“, гласеше извинението на Мадж.

Да, тя едва ли е влагала лоши чуоства към чернокожите, когато сътворила интернет гафа. Мадона няма нищо против чернокожите и в миналото го е доказвала с връзките си. Певицата е била гадже на баскетболиста Денис Родман, от когото дори искала да има дете, както и на мургавия французин Брахим Зайбат. С последния тя се раздели преди месец и бързо му намери заместник в леглото си.

В защита на Мадж говори и фактът, че тя отглежда две цветнокожи деца наравно със своите биологични наследници. Това нямаше как да стане, ако беше расистка.

Преди няколко седмици Мадона направи и друга издънка в интернет, припомнят запознати. Тя публикува снимка на сина си и негови приятели, с бутилки алкохол в ръце. Последвалите възмущения обаче я принудиха бързо-бързо да добави успокоителния коментар, че е против това деца да употребяват спиртни напитки и публикувайки кадъра, само се е пошегувала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/MDM0yAJjlBo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *