Колин Фарел – импотентен

Колин Фарел
Колин Фарел

Колин Фарел е спал с някои от най-красивите жени на планетата, но далеч не е полов атлет. Нещо повече – той дори има проблеми в с*кса.

Актьорът, който миналото е мачкал чаршафите и с Анджелина Джоли, сам признава, че мъжествеността му не е на ниво. Когато легнел с някоя дама за пръв път, изпитвал големи притеснения и п*нисът му блокирал.

Колин Фарел За пръв път Колин усетил „засечка“ преди осем години, когато спрял да пие. Членът започнал да не му става и артистът се комплексирал – помислил си, че никога повече няма да може да задоволява жените в леглото си.

Без няколко чаши водка или уиски ирландецът се притеснявал и да се покаже гол пред партньорките си. Този кошмарен период продължил 2 години и половина – време, в което изблгвал с*кса.

„Никога няма да забравя първия път след отказването ми от алкохола. Беше следобед, прозорците – отворени, завесите – дръпнати. Прекрасно време за чукане, но не и за мен. Жената беше много нежна, но аз се чувствах кръгла нула, защото бях свикнал да правя любов пиян цели 15 години – и то все в тъмни стаи, клубове, тоалетни…“, разкрива Колин. Той постепенно започнал да си връща половата мощ, но и сега понякога срещал затруднения с ер*кцията, когато си лягал с нова партньорка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *