Кари Брадшоу се връща на екран

Кари Брадшоу
Кари Брадшоу

„Сек*ът и градът“ ще има ново продължение. В момента в Холивуд се обсъжда идеята за поредна пълнометражна версия на сериала и шансовете за реализацията й стават все по-големи.

Кари Брадшоу с гругите героини от "Сек*ът и градът"
Кари Брадшоу с гругите героини от „Сек*ът и градът“

След шест невероятно успешни сезона в телевизията, през 2008 г. приказката на Кари Брадшоу се прехвърли в киносалоните. Две години по-късно излезе и още едно продължение и всички решиха, че то ще е последното. Причината да няма надежда за повече бяха обтегнатите отношения на титулярните актриси.

Звезда №1 на „Сек*ът и градът“ Сара Джесика Паркър обаче заяви неотдавна, че има желание да влезе още веднъж в кожата на героинята си Кари Брадшоу. През декември миналата година и Кристин Дейвис – екранната Шарлот, призна, че се обсъжда евентуално ново продължение на филма. Проблемът бил, че Ким Катрал (ненаситната за секс Саманта Джоунс) не можела да търпи Сара Джесика Паркър и категорично отказвала да се подвизава на една снимачна площадка с нея.

„Единственият шанс да склони е да я купят с много висок хонорар. Така тя ще почувства колко е важна“, коментират поведението на Ким хора от кухнята на проекта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *