Кейт Мос чукна 40 пияна и надрусана

Гейт Мос едва се държи на крака след партито заЧРД
Гейт Мос едва се държи на крака след партито заЧРД

 

Кейт Мос май няма никакво намерение да се кротне. Преди дни британската манекенка отпразнува своя 40-годишен юбилей с шумно парти и за пореден път доказа на всички, че обича да си посръбва и шмърка.

Кейт едва се тътри след запоя
Кейт едва се тътри след запоя

След като точно преди 9 години се забърка в грандиозен скандал заради снимка, на която пудри носа си с кока, Кейт опита да се промени и да оправи поведението си. Тя влезе в клиника за лечение на зависимости и уж се откачи от наркотиците и пиенето. Днес обаче пак си е същото лошо момиче, абонирано за проблеми.

На тържеството си за ЧРД през уикенда Мос събра целия елит на британската мода, както и много свои приятели. Партито се състоя в нощен клуб, а достъпът на папараци и журналисти бе забранен, за да не притесняват гостите, фотографите обаче изчакаха пред заведението и когато рожденичката си тръгна, я щракнаха в плачевен вид.

40-годишната модна икона едва се държеше на крака, а за да не падне, се подпираше на всичко, което се изпречваше на пътя й. За да скрие раз-фокусирания си поглед, топ манекенката бе сложила тъмни очила, но и те не успяха да заблудят никого – беше ачик-ачик ясно, че е прекалила с всички възможни удоволствия на нощта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *