Камила скочи да бие Кейт

Камила Паркър Боулс
Камила Паркър Боулс

Въздухът в Бъкингамския дворец трепери от напрежение. Съпругата на принц Чарлз Камила Паркър Боулс и снаха му Кейт Мидълтън се изпокараха люто на семейна вечеря. По-възрастната от двете прекали с алкохола и доказа, че неслучайно е смятана за най-голямото недоразумение в кралската фамилия.

Според британското издание „Глоуб“ инцидентът станал преди няколко седмици. Камила обръщала чашка след чашка, а в един момент започнала да обижда наред знатните си роднини. Нахвърлила се дори на Кейт, която с нищо не я провокирала.

 

Камила и Кейт в момент на примирие
Камила и Кейт в момент на примирие

Грозната като смъртта жена на Чарлз крещяла на младата красавица, че ще я унищожи и се опитала да й зашлеви шамар. А когато мъжът й се опитал да я откъсне от снаха им, побесняла и прехвърлила агресията си върху него. „Ще съсипя и теб, и цялото ти семейство“, крещяла с пълно гърло бясната госпожа.

Крясъците не секнали и когато Камила напуснала двореца. Клетият й съпруг се опитал да запази хладнокръвие, но видът му издавал, че вътре в него ври и кипи. Според британските таблоиди той няма да прости излагацията и ще поиска развод.

Все по-упорито се говори, че Камила не е на себе си след приобщаването на Кейт Мидълтън в кралското семейство. Тя не можела да преглътне, че съпругата на принц Уилям е по-харесвана от поданиците.

Народът вижда в младата херцогиня новата лейди Даяна, което съвсем побърквало мащехата на Уилям и Хари.

Кейт също като покойната майка на мъжа си стана популярна с независимото си поведение и с решението да не допуска кралския протокол да влияе на личния й живот. Британците буквално я обожават. Те искат тя и съпругът й да седнат на престола веднага след Елизабет II, въпреки че по закон това право се полага на Чарлз и Камила.

Нелицеприятната херцогиня на Корнуол беше любовница на сина на кралицата двайсетина години, а през 2005-а стана и негова съпруга. Днес, след 9 години брак, отношенията в семейството им са толкова обтегнати, че в Лондон текат залози за евентуална тяхна раздяла.

Чарлз все още не е бил шута на жена си само защото разводът ще му коства 350 милиона паунда от личното богатство.

„Той е в много неизгодна позиция – ако не се разведе, кралицата може да абдикира в полза на внук си Уилям. Ако ли пък разкара Камила, ще загуби много пари“, коментират в Бъкингам неволите на престолонаследника.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *