Холи Бери се развежда с Оливие Мартинес

Halle Berry

Холи Бери и Оливие Мартинес подадоха документи за развод.

И двамата са посочили като причина непреодолими различия. Двойката призна за развода един ден по- късно, като заявиха, че остават приятели и остават фокусирани върху съвместните грижи за сина им.

Двамата са отбелязали в документите си, че желаят съвместно попечителство върху детето им, но актрисата е отбелязала с допълнителна клауза, че Мартинес трябва да осигурява транспорта до и от посещения. Също трябва да иска разрешение, за да изведе сина им от Калифорния.

holi-beri-olivie

Холи Бери и френският й колега Оливие Мартинес се запознаха през 2010 по време на общи снимки. Двамата сключиха брак във Франция през юли, 2013 г., а през октомври се роди сина им.

Според източници, сред основните причини за развода са били разногласията им относно местоживеенето им. Бери планираше да отгледа двете си деца (има дъщеря на 7 години, Нала, от предишна връзка) в Европа, но така и не успя да го направи заради попечителството на бащата на момиченцето. Оливие Мартинес пък не си падал по живота в Ел Ей.

Характерът на французина обаче вероятно е изиграл решаващата роля. Мартинес е буйна натура и често попада в скандали.

Въпреки това, до съвсем скоро, двойката изглеждаше щастлива, напук на клюките за развод през последните месеци.

Това е трети провален брак за Холи Бери. Актрисата поне няма да се притеснява за богатството си. Носителката на „Оскар“ има железен предбрачен договор и Мартинес няма да получи нищо от 80- те й милиона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *