Гуинет Полтроу и Крис Мартин се развеждат

Гуинет и Крис се разделят
Гуинет и Крис се разделят

Актрисата Гуинет Полтроу, която е носителка на Оскар и съпругът й вокалистът на Coldplay“ слагат край на отношенията си след 10 години брак, предават световните агенции. Самата Гуинет Полтроу потвърди новината на своя личен лайф стайл сайт. Актрисата константира, че решението да се разделят с Крис Мартин е било трудно и за двамата, но според тях е най -правилно.

Въпреки раздялата те си остават семейство
Въпреки раздялата те си остават семейство

41-годишната актриса  и 37-годишният музикант са родители на  две деца и в  откровеното  си и трогателно емоционално изявление те определят раздялата си като съзнателна и наложителна. Гуинет и Крис споделят още, че  двамата са се опитвали в продължение на  повече от една  година  да спасят брака си, но за съжаление усилията им не се увенчали с желания резултат. Двамата разкриват още, че те преди всичко са горди родители на две деца и ще направят всичко, за да се чувстват те уютно и обичано и след раздялата им.

Любопитен факт е, че екс звездната двойка веднага след официалното съобщение за раздялата си замина заедно с децата си за Бахамите, за да отпразнува новата фаза от живота си, а според запознати Крис дори е купил подарък на Гуинет за целта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *