Гришо заведе Никол Шерцингер Без Гащи на светско парти – СНИМКИ:

The ESPY Awards, Los Angeles, America - 16 Jul 2014

Григор Димитров и Никол Шерцингер блеснаха на червения килим на тежкарско светско събитие в легендарната зала „Роял Албърт Хол“ в Лондон.

grigor-dimitrov-nikol-10

Тенисистът и певицата бяха сред вип гостите на връчването на британските награди за мода. Двамата бързо станаха център на внимание, заради невероятния начин, по който се бяха изтупали.

Гришо се беше пипнал с много елегантен костюм, а половинката му с разкошен гащеризон, обсипан с 115 000 камъка „Сваровски“. По- щекотливият въпрос за медиите обаче беше дали сексапилната певица е с бельо под великолепния си тоалет.

grigor-dimitrov-nikol-11

 

Гащеризонът е дълбоко изрязан от двете страни на ханша. Но Снимките, направени в много близък план, категорично показват, че Никол определено не носи бельо.

Григор и поп звездата са заедно от една година. Никол Шерцингер не крие, че се чувства много щастлива от връзката си с младия тенисист. Двамата имат доста голяма разлика, при това в полза на певицата, но това не е пречка за любовта им.

В момента Никол Шерцингер е жури в британския Х- фактор. И двамата са много отдадени на кариерите си, но използват всяка свободна минута, за да бъдат заедно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *