Гришо и Маша спят в апартамент за $ 1380

Маша превърна Гришо в мъж под чехъл
Маша превърна Гришо в мъж под чехъл

Звездната двойка в тениса Григор Димитров и Мария Шарапова си делят общ апартамент в Мелбърн по време на турнира „Аустралиън Оупън“. Основната причина е ревността на рускинята, да не би случайно любимият й от Хасково да кривне от правия път и да забърше чуждо.

Нещо повече – Маша наела за двамата най-луксозния апартамент в хотел „Краун Тауърс“ в Мелбърн. Жилището било на площ от 174 кв. метра, с две спални, две бани, панорамен изглед и всякакви екстри. Цената на вечер е 1380 долара, което по никакъв начин не притеснявало спечелилата почти 30 милиона само за миналата година рускиня.

Двамата обаче били поставени под обсада от феновете, които висели пред хотела и ги чакали да се появят. Най-големите маниаци дори зяпали с бинокли към апартамента им и всяко открехване на прозореца водело до взрив от овации. Шарапова дори се принуди да ги помоли за повече“ спокойствие.

Маша лично си доведе гаджето в Австралия още по Коледа за първия им турнир в Брисбейн. Двамата прекараха празника в самолета, където Григор я изненада с луксозен подарък – часовник за 50 000 долара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/CMPwavtfiBw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *