Факт! Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат!

ben-aflek

Бен Афлек и Дженифър Гарнър официално съобщиха, че се развеждат. Актьорите окончателно са решили да сложат край на 10- годишния си брак.

Афлек и Гарнър имат три деца: Вайълет – 9, Серафина – 6 и Самюъл на 3 години. Тепърва двойката трябва да реши кой ще получи родителските права, как ще си поделят семейното имущество и пари. Общото богатство на актьорите се изчислява на 150 млн. долара.

Не се очакват някакви тежки сблъсъци между бившите съпрузи, тъй като и двамата печелят много добре. През последните години Дженифър Гарнър отглежда децата си почти сама, така че едва ли ще има драма и за родителските права.

aflek-deca

Преди месец двойката реши да си даде последен шанс и започнаха да посещават семейна терапия. Резултат явно не е имало.

От години около бракът на Бен Афлек и Дженифър Гарнър се бяха струпали тъмно облаци. Причината беше в актьора, който харчеше баснословни суми в казината на Лас Вегас, има проблеми с алкохола и куп други пороци. Дженифър Гарнър не веднъж прощаваше изцепките му. До сега. Афлек така и не се отказа от разгулния живот, въпреки че в пресата често са излизали идилични семейни снимки, вероятно поръчвани от самата двойка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *