Джъстин Теру иска безалкохолна сватба с Дженифър Анистън

djenifyrДжъстин Теру и годеницата му Дженифър Анистън все още не са обявили дата за сватбата си, но с изказването си, че иска безалкохолна сватба,  Джъстин навярно успя да загуби голяма част от светските им гости.

Годеникът на звездата от „Приятели“  отправи съвсем сериозно предложение  двамата с любимата му жена да си спретнат сватбена церемония без алкохол. Тази новина обаче събуди повече противници, отколкото съмишленици, тъй като масово светските хроникьори отвъд Океана отсякоха, че сватбата на бившата жена на Брад Пит и настоящия й годеник Джъстин Теру явно имат намерение да си спретнат една от най-скучните звездни церемонии изобщо.

djenifar-anistan

Самият Джъстин пък разяснява, че е предложил сватба без алкохол, само за да откаже Дженифър Анистън от  така любимото й вино, без което не може. Годеникът на Дженифър разяснява, че звездата от “ Приятели“ няма проблем с алкохола, но той би искал изобщо да не пие, защото се е вманиачил на тема здравословен начин на живот. Самата Дженифър обаче е приела предложението на Джъстин като нелепа шега и явно подлежи на обсъждане.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *