Джулия Робъртс убийца на сестра си

Джулия Робъртс
Джулия Робъртс

Джулия Робъртс се оказа в центъра на грандиозен скандал месец преди церемонията по раздаването на наградите „Оскар“. В американските медии тези дни се появи информация, че именно „хубавата жена“е виновна за неотдавнашната внезапна смърт на своята доведена сестра Нанси Моутс.

Първоначално не се знаело дали кончината е резултат от самоубийство. Впоследствие обаче се появила яснота. Оказало се, че 37-годишната Нанси е оставила предсмъртно писмо и в него обяснявала защо си е посегнала, пише „Ню Йорк дейли нюз“.

Холивудската звезда се подигравала на доведената си сестра заради теглото
Холивудската звезда се подигравала на доведената си сестра заради теглото

В цели осем страници Моутс обяснила как сестра й Джулия я тласнала към решението да сложи край на живота си. Двете жени никак не се разбирали. Носителката на „Оскар“ дори си позволявала да сe подиграва на родственицата си за наднорменото й тегло и я подкокоросала да легне под ножа.

Нанси си направила операция за смаляване на стомаха с надеждата, че така ще отслабне до килограмите на Джулия. В крайна сметка обаче резултат нямало. Или по-скоро имало, но негативен – психиката на Нанси не издържала. Затова и Моутс решила, че единственото избавление е да се нагълта с успокоителни и да се самоубие.

„Отношенията им бяха странни. Някога двете бяха много близки, но в един момент това“ се промени. Джулия караше сестра си да потърси помощ и да постъпи в клиника. Това не се харесваше на Нанси и тя публично се заяждаше с нея. А и пристрастяването и й към хапчетата я превърна в друг, озлобен човек“, коментират близки до семейството.

От антуража на мъртвата обвиняват „хубавата жена“, че е изоставила Моутс точно когато й е било най-трудно. Актрисата и родственицата й не се били виждали от месеци и не поддържали контакт дори по телефона.

Джулия Робъртс засега не е дала официално изявление по повод трагедията със сестра й. Според запознати тя предпочита да мълчи, за да не се раздухва повече скандалът.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *